Kapernaum sogns persondatapolitik vedrørende beskyttelse af personoplysninger

Kapernaum sogn behandler persondata i overensstemmelse med Databeskyttelsesforordningen (GDPR), som kræver at personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt,

 

Indsamling og brug af personoplysninger

Personoplysninger er alle slags data, der kan bruges til at identificere personer, herunder men ikke begrænset til for-, mellem- og efternavn, alder, køn ,stilling, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mail adresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om det vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer.

Indsamling af personoplysninger i Kapernaum Sogn sker kun efter dit personlige samtykke, som skal afgives for eksempel ved tilmelding til sognets aktiviteter eller til nyhedsbreve. Oplysningerne bruges ikke til andre formål, medmindre der udtrykkeligt er givet samtykke til det.

Ved tilmelding til en kirkelig handling giver du samtykke til, at dine personoplysninger bliver behandlet af de dataansvarlige og at oplysningerne kan videregives til præsterne i det sogn, hvor du ønsker den kirkelige handing.

 

Aftaler med databehandlere

Kapernaum Sogn har databehandleraftaler med følgende virksomheder, der professionelt og i henhold til Databeskyttelsesforordningen behandler og opbevarer personlige oplysninger på vegne af Kapernaum Sogn:

-ChurchDesk (vedrørende hjemmeside)

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren for oplysningen og baggrunden for opbevaring. Der er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Adgang til oplysninger, indsigt og klager

Kapernaum Sogn er ansvarlig for behandlingen af persondata. du kan altid ændre i dine oplysnnger eller serviceydelser eller framelde dig nyhedsbreve. Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig og hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Hvis du ønsker en kopi af disse, bedes du kontakte os på kapernaums.sogn@km.dk

Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Såfremt du ønsker alle data slettet, bedes du kontakte os på kapernaums.sogn@km.dk

Bemærk! Når alle data er slettede, kan disse ikke genskabes. Data der kræves opbevaret ift. loven kan ikke slettes på anmodning. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ændringer af denne skrivelse

Vi forbeholder os ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.

Senest opdateret den 5 juli 2018