Kulturnatten 2021

Fredag d. 15. oktober 2021, kl. 17:30
Kapernaumskirken, Frederikssundsvej 45, 2400 København NV

Kulturnat midt i det farverige Nordvest…

Kapernaumskirken tænder de farvede lanterner og slår dørene op til Kulturnatten 2021. Her i kirken midt på Frederikssundsvej kan du opleve en bred vifte af kultur for alle aldre på denne aften.

Programmet vil være som følger:

17.30-19: Børneworkshop for kreative sjæle, hvor vi laver lejlighedsvenlige lygtemænd - græskar udklip, der kan hænges op på vinduer.

Skyline af nordvest udklip - klip bydelen ud i silhuet og pynt med farvet silkepapir og design din egen nattehimmel.

19-20: Meditationskoncert med unge musikere. Stemningsfuld musik af bl.a. Pärt, Bach og Satie.

20.30-22: Mørkevandring ved Rikke Jensen. Se dit Fuglekvarter fra den mørke side.

Under vandringen er kirken åben og der er mulighed for at få luftet nogle tanker og få lettet hjertet.

Kom indenfor og mærk roen, tænd et lys eller tal med en præst til noget lavmælt klavermusik.

22-22.30: Andagt i kirken.