Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

125 års jubilæum - Koncert med Mathilde Falch

Dato
Fredag d. 18. september 2020, kl. 19:00
Pris
Fri entré. Begrænset deltagerantal.

Mathilde Falchs fjerde og anmelderroste album "Som Børn På Ny" udkom i Oktober 2017.  Mathilde har haft travlt, siden debutsinglen i 2009. Undervejs - på mange større turnéer med sit band, som duo og soloartist - har hun bygget sit navn solidt op på landets spillesteder og festivaler. Samtidig har Mathilde Falch også været ambassadør for Landsforeningen Sind siden februar 2015

Mathilde Falch har indspillet sine to nyeste album i samarbejde med producertalentet og guitaristen Christian Ki, der også er fast medlem i Mathildes band. Med sange om afhængighed, livslyst, relationer, det fordummede massemenneske, tilgivelse, kærlighed og savn viser Mathilde Falch nok en gang, at hun er en sangskriver med meget på hjerte. Med sig har hun en kærlighed, der er større til rock end til pop, og hun er stadig en sjælden fugl i sin generation. Sammen med Christian Ki skruer hun op for en alternativ og melankolsk rocksound uden at give afkald på det melodiske og det særlige nærvær, der er så kendetegnende for hende.

Mathilde Falchs tredje album, Alle Taler, blev i samme uge som udgivelsen udnævnt til "Ugens Album" på P4 og flere af sangene fra albummet er playlistet på P4, sammen med sange fra alle Mathildes album. Sangen 1000 Grunde har været en af de mest spillede sange på P4.