Koncert med Lise Hanskov

Dato Søndag d. 27. oktober 2019, kl. 15:00

Søndag d. 27 oktober kl. 15 er der koncert i Kapernaumskirken med pianist Lise Hanskov, som  spiller festlige og virtuose værker af komponisten George Gerschwin. Undervejs i koncerten fortæller Lise Hanskov lidt om de enkelte værker.

Lise Hanskov startede med at spille klaver som 6 årig og spillede som 8 årig i Tivolis koncertsal og vandt senere guld to gange i Berlingske musik konkurrence. Hun er uddannet pianist og organist med diplomeksamen på begge instrumenter fra Det kgl. Danske Musikkonservatorium i København. Hun har studeret i Lausanne, Schweiz hos den argentiske pianist Fausto Zadre og deltaget i mesterkurser hos bl.a. Eva Knardahl, Carlo Zecchi, Dame Gillian Weir m.m. Hun har spillet mange koncerter i både ind- og udland som både akkompagnatør, solist og kammermusiker.

Til koncerten vil man bl.a. kunne høre tre præludier af George Gershwin, nedskrevne  improvisationer over ” I got Rhytm”, ”Swanee”, samt Rialto Ripple Rag og Rhapsody in blue m.m.

Koncerten varer en lille times tid og bagefter inviterer kirken på en forfriskning. Der er gratis adgang.