Mens vi venter - en aften for gravide i Kapernaumkirken

Dato Torsdag d. 5. september 2019, Kl. 17:00 til kl. 20:00

Mens vi venter…

En aften for gravide i Kapernaumskirken.

Lykkelige omstændigheder og den søde ventetid, sådan siger man om graviditet.

Og at være gravid er også både en sød og lykkelig og glædelig ting, men det er også meget andet.

Der kan være mange andre følelser forbundet med graviditet, som ikke kun er positive.

Der kan også være rigtig mange spørgsmål, der melder sig.

Om alt fra tanker om det kommende forældreskab, tilknytning og stimulering af spædbarnet og selvfølgelig om fødslen og forberedelsen dertil.

Derfor inviterer vi i Kapernaumskirken til en aften for gravide.

Her skal vi tale om alt det vi måske ikke ellers taler om, høre eksempler på, hvordan musik og tilknytningen til din baby hænger sammen, og får praktiske værtøjer til fødslen og forberedende yoga.

Vi byder selvfølgelig også på både noget at spise og drikke undervejs.

Vi glæder os til at se dig og din mave. Og din partner er selvfølgelig også velkommen!

Oplægsholdere:

Tine Vængtoft Kristensen – sygeplejerske og sognepræst: Tine vil sætte fokus på alle de eksistentielle tanker, der kan melde sig når vi skal være forældre. Og på den psykiske situation man som menneske bliver sat i, både med alt det gode, men også så vi tør tale åbent om alt det vi måske frygter eller er bekymrede for.

Karen Gramkow – musikpædagog: Karen fortæller os om den vidunderlige tilknytning man kan skabe til det helt lille barn, ja selv barnet i maven, gennem musik og dans. Og giver os konkrete eksempler, som vi kan tage med hjem og bruge.

Louise Timm – doula og gravidyogalærer: Louise runder aftenen af med hendes erfaringer som doula og giver gode værktøjer og råd til den forestående fødsel. Samtidig får vi også yogaøvelser med, som er nyttige både til graviditet og fødsel, så tag tøj på, du kan bevæge dig i.