Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Bibel og bas

18
MAJ

Dato Lørdag d. 18. maj 2019, Kl. 11:00 til kl. 13:00

Bibel & Bas…..og basser  


Mange mener kirken er lidt ophøjet, et sted man skal være stille og alt er højtideligt

Kirken i sig selv er ikke ophøjet, det er det som foregår i den, der kan kalde på andagt.  

Der er heller ikke grund til at hviske i kirken , og når orglet bruser om søndagen og salmerne synges, så er der alt andet end stille.  

Vi samles i kirken til højtiderne og ved de store livsbegivenheder, men langt fra alt der foregår i kirken er højtideligt

Det vil vi gerne vise, så derfor slår vi dørene op lørdag den 18. maj 2019 fra kl. 11-13, hvor vi har to fremragende musikere til at underholde.  

Den ene er Karen Gramkow, som ud over at kunne betjene både gulvbas og elektrisk bas, også er den person, som kører Kapernaumskirkens babysalmesang og børnerytmik.  

Den anden er Jens Kock, som til lejligheden betjener sin bas, men i øvrigt er med i flere orkestre og spiller meget forskellig musik.  

De to har sammensat et særligt program og vil desuden improvisere, og gennem de åbne døre vil tonerne sive ud på Frederikssundsvej, og så kan man ellers frit sive ind i kirken og ud igen.  

Er man inde, byder vi på en kop kaffe til de voksne og sodavand til børnene, og da det nu er til bastoner, så byder vi desuden på en basse fra bageren så længe lager haves.  

Kom indenfor - vi glæder os til at se Jer

 

 

 

Ophavsret: