Familiekirkeyoga

Kapernaumskirken, Frederikssundsvej 45, 2400 København NV
Yogalærer Rikke Petersen

KirkeYoga for familier i Kapernaumskirken

KirkeYoga er en dejlig og måske ny og anderledes måde at være i kirke sammen med sit barn på.

Til KirkeYoga fokuserer vi især på balancen mellem krop og sind, og på at have både hjerte og krop med i alt, hvad vi gør og er.

Til denne KirkeYoga Workshop er der dybe, rolige stræk og øvelser både for barn og voksen. Og øvelser, der laves sammen. Vi arbejder med åndedræt, smidighed og styrke ud fra et salmevers eller en bibelhistorie i et roligt og koncentreret tempo. Alle kan deltage uanset niveau og erfaring, og der er god tid til både at finde sig til rette, der er tid til yogaen, til smil og til at være sammen.

Vi starter med stille og roligt at lande i kirkerummet og finde os til rette på måtten og indstille os på yogaen. Herefter følger en indledning og siden en serie af klassiske yogastillinger. Timen afrundes med guidet afspænding liggende roligt på måtten under et tæppe. Efter KirkeYoga samles vi om en kop te, en snack og måske en hyggelig snak om dagens aktivitet.

Mød i afslappet og behageligt tøj. Vi har måtter og tæpper. Børn følges med voksne, max 20 pladser i alt.

Er du interesseret i Kirkeyoga kan du skrive til os på Kapernaums.sogn@km.dk

Om underviseren:

Jeg hedder Rikke Petersen og er uddannet yogalærer i 2010. Jeg har erfaring fra mange forskellige yogaregi bl.a. Mor/barn-yoga, SeniorYoga, VeteranYoga og FirmaYoga. I seks år var jeg med til at udvikle og implementere KirkeYoga i Brorsons Kirke på Nørrebro og jeg har lavet KirkeYoga med konfirmanderne i Sankt Markus Kirke på Frederiksberg. I kan følge mig på Instagram @rikkesyoga