HÅB - en aften i selskab med Kristian Leth

Kapernaumskirken, Frederikssundsvej 45, 2400 København NV
Kristian Leth

HÅB

Vi mennesker har altid forudsagt verdens nært forestående undergang. I dag fylder klima, terror og pandemier aviser og tv og hjemmesider, og alle har hver deres take på, hvordan verden snart ender eller i det mindste undergår katastrofale forandringer.

Det er blevet umoderne at håbe og tro på, at det kan være anderledes. Optimisme er naivt. Det er uncool at være entusiastisk, når det kommer til fremtiden.

Men hvorfor er det sådan? Hvorfor har vi mennesker altid frygtet fremtiden? Og er det egentlig mere velbegrundet i dag end tidligere? Eller mindre? Og hvad gør det ved os som mennesker, at have frygten som grundtone i livet?

Alt det sætter Kristian Leth fokus på denne aften i Kapernaumskirken. For I kirken vil vi gerne knytte tanker og ord til HÅBET.

Vi håber du vil komme og være med.

Gratis entre.